Professional Painting Systems produce si distribuie grund, email, lacuri, aditivi pentru mortare si betoane, precum si produse pentru tratarea lemnului.

  Orice problema de protectie anticoroziva sau decorativa isi gaseste solutia in cadrul firmei, care propune sisteme de vopsire diverse:

· nitrocombinate, epoxidice, epoxiesterice, acrilice, acrilo-poliuretanice, poliuretanice, alchidice, alchido-melaminice, alchido-ureice, alchidal-acrilate, clorcauciuc, cauciuc acrilat, etilsilicat, siliconice, produse electroizolante, conductoare si semiconductoare, vopsele lavabile, adezivi.

· Conditiile de expunere la agentii corozivi din domeniul constructiilor industriale si civile, sau orice tip de industrie sunt foarte diferite si impun parametri stricti de rezistenta anticoroziva pentru sistemele de vopsire.

· Noi va punem la dispozitie produse specializate adaptate cerintelor fiecarui proiect, precum si experienta specialistilor nostri care cunosc dificultatile care pot interveni in realizarea proiectelor.

· Vopselele lichide industriale sunt realizate din răşini speciale în combinatie cu pigmenţi si aditivi de calitate.   Produsele noastre au o aderenţă bună pe suprafetele pe care se aplică, cu uscare rapidă şi rezistenţă foarte bună la factorii de mediu din exterior.

 

 


Informatii suplimentare :

Email:

ovanca@gmail.com

Web:
paintingsystems.shopmania.biz
http://www.proignifugare.wgz.ro/

Timisoara


Ultimele cautari